10 4 PERFORMANCE Grup de antrenament pentru creșterea performanței

Dacă ești convins că afacerea ta poate mai mult,
dar lucrurile nu par să avaseze cum vrei tu…
Dacă timpul nu este niciodată suficient pentru a
gestiona toate problemele din cadrul firmei…
Dacă nu ai suficiente resurse…
Atunci lasă-ne să te ajutăm! Împreună putem găsi soluția optimă pentru tine și afacerea ta.

CE ESTE 10 4 PERFORMANCE?

Un grup format din 10 profesioniști din domenii de activitate diferite, neconcurente, care doresc să facă pasul următor în atingerea performanței personale sau a afacerii.
Misiunea proiectului este aceea de a depista și de a rezolva principalele probleme cu care se confruntă fiecare afacere din grup și de a le oferi participanților oportunități concrete de creștere a performanței. 
Viziunea ”10 4 Performance” este de a deveni cel mai mare club de antreprenoriat din România.

PENTRU CINE ESTE 10 4 PERFORMANCE?

Pentru Antreprenori
Pentru Directori
Pentru Manageri
Pentru Membri MLM
Pentru Freelanceri

AGENDA 10 4 PERFORMANCE

Săptămâna 1:  Membrii grupului, vor petrece 3 zile împreună și vor fi implicați în următoarele activități: 

Sesiune de networking. Prezentarea afacerii și Analiza SWOT.
Sesiune de brainstorming.
Stabilirea obiectivelor (fiecare membru va depista 3 probleme majore pe care le întâmpină în afacerea sa și la care va dori să găsească soluții în cadrul grupului) 
Team-Building (jocuri de grup și activități menite să omogenizeze relația între membrii grupului)

Săptămâna 2 și 3: Training și Workshop

În aceste săptămâni vor avea loc 4 evenimente (câte 2 pe săptămână). Vor fi 4 workshopuri, 2 dedicate membrilor grupului și 2 echipelor pe care le conduc (angajaților sau colaboratorilor) . Tematica acestor workshopuri va fi stabilită, de comun acord, în prima săptămână, în funcție de Analiza SWOT și de obiectivele propuse de fiecare membru . 

Săptămâna 4: Know-How și Best Practice

Antreprenori de succes, vor fi la dispoziția membrilor grupului într-o sesiune de ”Întrebări și Răspunsuri”. Vor împărtăși din experiența lor și vor evidenția cele mai bune strategii care au dat rezultate. 

Membrii grupului vor beneficia de ședințe individuale de coaching și field-training. 

Invitați speciali în sesiuni online:

Lorand Soares Szasz este unul dintre cei mai apreciaţi traineri, speakeri şi antreprenori români la ora actuală. A fost desemnat de 2 ori consecutiv cel mai bun speaker din România la Business Days, este autorul a 2 cărţi despre afaceri, și susține seminarii şi cursuri despre afaceri şi vânzări în fiecare lună în întreaga ţară.

 

Filipe Carrera este speaker și trainer internațional de origine portugheză cu activitate în peste 50 de țări de pe 4 continente. A scris 6 cărți traduse în 7 limbi (una dintre cărți se gasește și în România: NETWORKING – ghid de supraviețuire pentru profesioniști) și susține cursuri în cele mai prestigioase universități din Portugalia, Spania și România. În orice training el aduce informații, umor și o experiență internațională vastă.

Săptămânile 5-8: Business breakfast.

În fiecare zi de luni, membrii grupului se vor întâlni la un Business Breakfast. Pe lângă faptul că vor servi micul dejun împreună, vor avea posibilitatea să dezbată despre implementarea informațiilor acumulate în cadrul afacerii, să facă schimb de know-how și să împărtășească bune practici. 

La finalul proiectului, membrii vor primi o platformă de comunicare internă pe care o pot folosi timp nelimitat pentru a ține legătura și pentru a comunica și găsi oportunități noi de dezvoltare sau colaborare. 

COORDONATORII PROIECTULUI

Ana Marin are 15 ani de experiență în marketing și comunicare, iar în prezent este consultant independent și coach pentru diverse firme din București. Ana este Președintele Toastmasters România, cel mai vechi club de leadership și public speaking din lume.

Silviu Dragomir are peste 10 ani de experiență în domeniul vânzărilor, dintre care ultimii 6 ani, i-a petrecut în zona de management al echipei și leadership. Silviu este fondatorul și Președintele Live The Community.

CÂND ÎNCEPEM ?

Următorul grup ”10.4 Performance” va începe pe 30 Septembrie, în Buzău. Dacă vrei să fii printre cei 10 membri ai grupului, înscrie-te până pe 18 Septembrie! 

CE CÂȘTIGI DACĂ TE ÎNSCRII ÎN GRUP ?

√ Vei găsi soluțiile potrivite la obstcolele pe care nu le poți depăși astăzi.
√ Vei primi sfaturi de la colegii de grup și de la antreprenori cu experiență.
√ Vei împărtăși cu ceilalți membrii know-how-ul din domeniul tău.
√ Vei afla ce funcționează bine în domeniile membrilor din grup  și vei învăța din expertiza lor. 
√ Te vei distra și vei primi energia pozitivă de care afacerea ta are nevoie. 
√ Primești promovare gratuită pentru afacerea ta, online și offline, la toate evenimentele și proiectele Live The Community pentru o perioadă de 12 luni. 
√ Primești 5 locuri gratuite la fiecare eveniment Live The Community din anul 2016.(Vezi aici lista evenimentelor) 
√ Asociezi imaginea ta și a afacerii tale cu proiecte de responsabilitate socială și antreprenoriat.(Vezi aici proiectele de Responsabilitate Socială în care suntem implicați)
√ Găsești oportunități de formare și extindere a echipei tale.
√ Împreună cu ceilalți membrii din grup, îți creezi propria rețea profesională și multiplici mult mai ușor imaginea și viziunea ta, ceea ce pentru majoritatea afacerilor de succes de nivel mondial a reprezentat cheia succesului.

CE PIERZI DACĂ NU TE ÎNSCRII ÎN GRUP ?

⇓ Nu vei ști care sunt secretele celor mai de succes afaceri din domeniul tău de activitate. 
⇓ Nu vei ști care este diferența între munca ÎN afacere și munca LA afacere.
⇓ Vei rata ocazia să cunoști oameni care îți pot oferi oportunități importante pentru afacerea ta.
⇓ Nu vei afla care sunt principalele motive pentru care pierzi vânzări .
⇓ Nu vei deține instrumente de măsurare a performanței în afaceri și nu vei ști care sunt acțiunile care îți aduc cel mai mare profit.
⇓ Va trebui să faci în continuare reduceri, deși sunt dăunătoare pentru profitul tău.
⇓ Nu vei afla cele mai eficiente strategii de motivare a echipei. 
⇓ Nu vei ști care este diferența între clienții interni și clienții externi.
⇓ Nu te vei diferenția de concurență.
⇓ Vei pierde ocazia de a-ți promova afacerea gratuit către o piață formată din oameni deschiși și orientăți spre performanță.

INVESTIȚIA TA

Așa cum vezi, este un proiect care implică foarte multe resurse. Cu toate acestea, pentru că ne dorim să formăm cât mai multe grupuri de antrenament, am hotărât să fixăm un preț accesibil cât mai multor afaceri. 
Astfel, taxa de participare este de 1550 Eur, dar în funcție de momentul în care se înscrie în grup, fiecare afacere poate primi o reducere de maxim 320 Eur (câte 40 Eur / săptămână, perioada de selecție având 8 săptămâni )

Înscrie-te ACUM ca să nu pierzi reducerea de 320 Eur. Până la 31 Iulie, plătești doar 1230 Eur!!!

Taxa de participare include accesul la program pentru tine și un invitat. Poți veni cu o persoană cheie din afacerea ta, alături de care să construiești strategia businessului pentru următoarea perioadă sau cu un partener strategic căruia să îi faci un cadou sau cu care să împarți costurile. 

NU UITA ! 

Perioada de înscriere în grup are 8 săptămâni, între 25 iulie și 18 septembrie. Cu cât te înscrii mai repede, cu atât plătești mai puțin! Primești câte 40 Eur reducere pe săptămână: dacă te înscrii în prima săptămână (25-31 iulie) plătești numai 1230 Eur, iar dacă te înscrii în ultima săptămână (12-18 Septembrie), plătești 1510 Eur!

SUPORT LEGAL

Conform Codului Fiscal, Art.21 alin. 4) firmele care efectuează sponsorizări în limita a 20% din impozitul pe profit beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării. 

În concluzie, dacă înregistrezi un profit suficient de mare, o parte din impozitul pe care îl plătești către stat îl poți redirecționa către proiectul ”10 4 Performance” și investești astfel gratuit în performanța afacerii tale! Consultă contabilul tău pentru informații complete!

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de către echipa noastră în vederea finalizării înscrierii în grup!

Completează formularul

Completarea acestui formular nu presupune 
și plata taxei de participare. 

Trimițându-ne datele solicitate aici, ai două opțiuni :

  1. Să primești pe E-mail factura fiscală și să o achiți în termenii prevăzuți de aceasta. 
  2. Să soliciți să fii contactat și să stabilim împreună o întrevedere în care să discutăm aspectele importante pentru tine și care nu reies din prezentarea proiectului
Numele tău*
E-mail:*
Telefon:
Afacerea ta*
Ce dorești?
Adresa *
Ai un mesaj pentru noi? (opțional)
De unde ai aflat de programul ”10. 4 Performance” ?*
Nu sunt robot
Numele prietenului

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*