La Mulți Ani, LiveTheCommunity!

Iată-ne ajunși și la prima aniversare. Anul trecut, proiectul LiveTheCommunity făcea primii pași în online, iar de atunci, timp de 365 de zile, am încercat să îți aducem cele mai utile articole care să îți ofere inspirație și motivație și care să te ajute să depășești obstacolele din viața profesională.

Am adunat în acest an mulți prieteni. În tot acest timp, livethecommunity.ro a strâns 86 de articole și 126 de pagini, fiind urmărit de o comunitate de peste 200 de oameni, care a înțeles că cea mai valoroasă investiție este în pregătirea și dezvoltarea personală.

Am scris despre cele mai importante aspecte care influențează succesul. Am dezvoltat programe online, training-uri și E-Book-uri despre vânzări și marketing, networking, leadership, comunicare, branding și finanțe personale.

Dacă ai ratat ocazia de a descărca E-Book-urile noastre, ți le oferim acum cu o reducere consistentă de 50%. Doar astăzi plătești 34 Lei, în loc de 68 Lei, pentru pachetul de 10 E-Book-uri „Trusa Vânzătorului”

←  click aici pentru detalii și comandă

 

Am adus mai aproape de comunitatea noastră primele evenimente live. „Academia LiveTheCommunity” și „Atelierele de vânzări” au primit peste 30 de participanți în sala de training.    

 

Liviu Vasilescu

Training comunicare

 

Așa cum ne-am propus încă de la început, misiunea proiectului nostru este de a deveni principala soluție pentru rezolvarea problemelor din carieră. Vom continua să creem oportunități și resurse care să ofere valoare comunității noastre. Aprecierea pe care am primit-o ne motivează și ne responsabilizează să fim tot mai buni.

Începem 2017 cu aceleași obiective și mai ales cu dorința de a ajunge și mai aproape de dorințele tale. De aceea, te invităm să te alături misiunii noastre și anul viitor și împreună să găsim calea spre succes. 

„PlayLife – Program de îndeplinire de dorințe” este primul proiect la care te invităm încă din 9 Ianuarie. Vei primi zilnic materiale video, audio și text, care îți vor oferi o viziune nouă despre cum să-ți gestionezi resursele financiare. Vom afla împreună cum să câștigăm mai mult, cum să facem economii, cum să investim eficient ceea ce punem de-o parte și cum să trecem mai ușor peste momentele nedorite, dar inevitabile care intervin în viață. 

Descoperă AICI tot ceea ce primești în „PlayLife”

În final, te invităm să ne lași un mesaj și să ne spui ce așteptări ai tu de la proiectul LiveTheCommunity în 2017. Poți folosi formularul din partea de jos a paginii, sau să ne scrii la adresa de mail contact@livethecommunity.ro . Ceea ce îți promitem este că îți vom răspunde foarte repede:) 

 

Mult succes în 2017!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*