MAI. Luna MAI!

De câte ori nu te-ai gândit la cum să faci lucrurile să meargă mai bine; mai ușor? Sau cum să faci ca totul să meargă ca pe roate; pe pilot automat? Cum să faci ca rezultatele să apară ca o consecință firească a efortului pe care l-ai depus?

Care sunt cele mai importante aspecte în afaceri? Sau ce trebuie să faci ca să avansezi în carieră; să-ți fie din ce în ce mai bine și să descoperi noi resurse?

Articolul ăsta nu e despre răspunsuri la întrebările astea; nu am avea suficient spațiu aici, iar tu nu ai fi dispus să citești ceva atât de lung 🙂 Articolul ăsta este despre soluții și răspunsuri pe care le găsești pas cu pas, ca într-un proces tehnologic, începând din luna MAI, dacă ții aproape de noi.

Dacă lucrezi în marketing și vânzări, dacă lucrezi pe cont propriu sau faci parte dintr-o rețea de network-marketing sau dacă pur și simplu știi că poți să obții mai mult decât ai în prezent și vrei să descoperi noi oportunități, sunt cel puțin două lucruri esențiale de care trebuie să ții cont: îmbunătățirea abilităților personale (să te dezvolți constant, să fii din ce în ce mai bun, să crești continuu, pentru că altfel rămâi în urma celorlalți) și creșterea relațiilor pe care le ai (să cunoști din ce în ce mai mulți oameni și din ce în ce mai mulți oameni să te cunoască pe tine).

De aceea, în luna MAI îți punem la dispoziție cele mai bune resurse care să te ajute să faci pasul următor. Un eveniment de business networking și un workshop de vânzări sunt evenimentele noastre care te vor împuternici să găsești mai repede oportunitățile de care ai nevoie.

 

 

 

 

 

 

Și un mic secret: ca să te bucuri de întreaga experiență, dar să plătești mai puțin, înscrie-te aici:

Mai mult, dacă lucrezi în echipă, dacă ești antreprenor, manager sau director și coordonezi alți oameni, tocmai am lansat cel mai complet program pentru îmbunătățirea brandului de angajator, care te va ajuta să recrutezi mai ușor, să recrutezi oameni mai buni și să îi ții aproape pe cei existenți.

Descoperă o prezentare a acestui proiect noi marca Live The Community și dă-ne un semn dacă vrei să știi mai multe despre cum te poate ajuta programul „AAA+”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*