Nick Vujicic – Inspirație și Motivație

Născut la Melbourne, în 1982, Nicholas James Vujicic este predicator și vorbitor motivațional născut cu Tetra-amelia, o afecțiune rară caracterizată prin absența tuturor celor patru membre. I-a fost greu ca și copil dar în cele din urmă și-a acceptat handicapul și a început propria organizație non-profit Life without limbs (Viață fără membre) – la vârsta de șaptesprezece ani. El este cunoscut ca vorbitor motivațional oferind prelegeri în toată lumea despre traiul cu dizabilități, speranță și găsirea sensului în viață.

Povestea lui Nick Vujicic este bine cunoscută în toată lumea. Chiar dacă afecțiunea cu care s-a născut l-a făcut uneori să se gândească să pună capăt suferinței sale și a celor din jur, dragostea față de părinții săi l-a făcut să treacă mai departe de fiecare dată. Mai mult, odată cu trecerea timpului e găsit energia și motivația necesare pentru a transforma acest handicap într-o oportunitate: oportunitatea de a folosi exemplul său astfel încât să îi inspire pe ceilalți. A susținut primul discurs la vârsta de 19 ani, iar în ultimul deceniu, Nick a împărtășit exemplul său în 24 de țări și în fața a peste trei milioane de oameni.

Astăzi, Nick Vujicic este căsătorit cu Kanae și tatăl a doi copii. Este actor, muzician și autor, iar hobbyurile sale sunt pescuitul, înotul și pictura. Fără mâini și fără picioare, Nick a realizat până la vârsta de 34 de ani, ceea ce mulți oameni normali nu reușesc în întreaga viață.

De fiecare dată când vei fi demoralizat, când vei crede câ visul tău nu se mai poate realiza, amintește-ți povestea lui Nick Vujicic !