Public Speaking Club

Obiectivele proiectului: 

-Să ofere un mediu profesionist de antrenare și îmbunătățire a aptitudinilor de vorbit în public.

Cu o desfășurare săptămânală, Clubul de Vorbit în Public s-a înființat ca urmare a unei necesități reale a membrilor comunității locale. Din cauza lipsei de informație, educația primită de fiecare dintre noi ne-a făcut să avem o mare teamă când vine vorba de vorbitul în public. Chiar și cei mai mari oratori ai lumii, au avut la un moment dat același sentiment și considerau vorbitul în public a doua teamă, după moarte.

Exercițiul și antrenamentul sunt singurele elemente care pot înlătura această teamă.

 

Calendarul evenimentului

  • Discursuri pregătite .

– Subiectul discursului este la latitudinea vorbitorului. Acesta poate alege să vorbească despre ultima descoperire științifică sau despre cea mai mare pasiune a sa. Scopul proiectului este de a dezvolta abilitățile de vorbit în public și vom analiza în primul rând elementele discursului și nu subiectul acestuia.

– Durata discursului trebuie să fie de cel puțin 5 minute, dar nu mai mare de 10 minute.

– După fiecare discurs, vorbitorul va primi feed-back din partea celorlalți participanți.

– Fiecare participant va primi ” Carnetul evoluției personale”, în care își va nota feed-back-ul primit în urma fiecărui discurs. După ce va susține 10 discursuri pregătite, va primi o diplomă care va atesta experiența acumulată în cadrul Clubului. Diploma va fi însoțită și de un premiu din partea partenrilor Live The Community.

  • Discursuri improvizare .

– Participanții care vor dori să se înscrie la această secțiune, vor susține un discurs pe marginea unui subiect primit pe loc. Durata discursului va fi între 1 și 2 minute.

  • Discursuri în concurs .

– Cei mai experimentați membri ai Clubului, vor participa la ”Concursul de Discursuri”. Concursul va avea un câștigător pentru fiecare ediție, iar lunar se va desemna ”Câștigătorul lunii” . Discursurile vor fi postate pe site-ul www.livethecommunity.ro , iar timp de o săptămână, vor fi promovare și supuse votului.

 

Taxa de participare: 24 Lei / ediție*

* taxa de participare include materiale de notat, carnetul evoluției persoanle, diplomă de participare, diplomă de merit (pentru câștigători, la edițiile concurs), suc/apă și cafea.

* dacă participi la trei ediții consecutive, a patra este gratuită.